Je bent hier:

Ons team

Click Jongeren is een fantastisch team!

We zijn jong, dynamisch en energiek.

Elke werkdag is bij ons anders dan een andere. Nieuwe ideeën, nieuwe activiteiten en nieuwe casuïstiek. Het bruist van de energie. Al deze uitdagingen hebben dan ook een team nodig dat goed door pakt en samenwerkt.

Bij Click Jongeren zijn we meer dan een team, we zijn een familie waar niet alleen het product of onze doelstelling centraal staat, maar ook de persoon.

Van pubers tot jongvolwassenen, diversiteit in achtergrond; ons team is een uitstekende weerspiegeling van onze samenleving. De professionals vormen samen met de stagiaires het team. Voor jongeren door jongeren!

Meer weten over het team? Maak hieronder kennis met ons team van professionals.

Daisy

Als een kapitein op het schip houdt ze het overzicht, stuurt aan en zorgt dat een ieder gehoord wordt binnen de organisatie. 24/7 bereikbaar voor iedereen en dat zonder eerst bakje koffie genuttigd te hebben.

Martesano

Wil je weten hoe het voelt? Martesano is onze koning inlevingsvermogen en duikt graag in de belevingswerelden van iedere jongere om te weten hoe het voelt. Altijd rustig en observerend. Onze meester jongerenwerker, van hem leer je het vak echt!

Lizette

Altijd zo vrolijk en de glimlach van Click Jongeren. Is soms heel serieus aan het werk, dan moet je haar vooral niet storen. Chef Discipline ook wel genoemd, een prima tijdbewaker met een oog voor detail.

Asmaa is de aanpakker van Click Jongeren. Ze zal alles doen om jongeren te helpen. Met veel passie en toewijding stort ze zich op iedere hulpvraag. Niets is haar te gek!

Deze muzikale jongerenwerker is Colling! Zet een beat op en hij laat je de beste rapteksten horen. Vol aandacht luistert hij naar jouw verhaal. En samen met Tarik scheurt hij met de tuktuk door de wijken.

Sherwin is de rust zelve ondersteund Click Corner met zijn creatieve blik. Een vriendelijke glimlach met een goed luisterend oor en respectvol voor iedereen. Meer weten over de culturele sector en in het bijzonder hiphop? Dan is Sherwin je guy!

Dit vrolijke duo bestaat uit Cansu en Neira! Een top combinatie die altijd voor jongeren klaar staan. In de Click Corner geven ze jongeren een tweede thuis. En activiteiten organiseren kunnen ze als de beste! 

Vol passie scheurt hij met onze Rijdende Click Corner door de wijken. Tarik kent de jongeren hotspots in stadsdeel Laak inmiddels op zijn duimpje. Samen met Colling staat hij klaar voor iedere Laakse jongere!

Ondernemend, creatief en gericht op duurzaamheid. Onze Click Corner coördinator Clarissa stelt ontwikkeling centraal. Ze ziet het beste in mensen en wil je graag helpen. Op de Click Corner staat ze voor je klaar!

Deze clown (op een positieve manier!) en verbinder van Click Jongeren kan als geen ander verhalen vertellen. Areyn is een inspirator die zijn levenservaring gebruikt om anderen te helpen.