Welkom bij de Online Click Corner!

Voor alles wat de Click Corner brengt, maar dan online

Het is ons allemaal natuurlijk niet ontgaan. Het Corona virus neemt de overhand en veel organisaties sluiten de deuren. Zo ook onze geliefde Click Corner. Gelukkig betekent dit niet dat Click Jongeren stopt. We proberen onze jongeren juist in deze tijd zoveel mogelijk van dienst te zijn. Daarom hebben we de Online Click Corner in het leven geroepen. Via de website, social media, de mail en de telefoon blijven we in contact met onze jongeren.

We hebben de afgelopen tijd druk met elkaar bedacht wat we via onze kanalen nog meer voor jullie kunnen betekenen. Zo zijn we op het idee gekomen om elke week activiteiten aan te bieden. Deze activiteiten zijn gericht op creativiteit, educatie en lifestyle. Ook bieden we huiswerkbegeleiding aan. De activiteiten die wij in de online Click Corner aanbieden zijn op deze pagina te vinden. Volg ons via de social media kanalen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Huiswerkbegeleiding

De Online Click Corner biedt online huiswerkbegeleiding aan voor iedereen die thuis toch z’n schoolwerk moet maken maar er niet helemaal uitkomt. De vragen over het huiswerk kunnen via een social media PB verstuurd worden of je kunt een mailtje sturen naar info@clickjongeren.nl. Maak een foto van je opdracht, stuur wat je tot nu toe al hebt, alles kan. Ook kijken we graag dingen voor je na of voorzien we je van feedback. We hebben natuurlijk niet alle kennis en kunde in huis maar we hebben een groot netwerk dat voor jullie klaar staat!

 

Elke vrijdag delen we met jullie een huiswerkopdracht. Op deze manier kan je ook leren van iemand anders vragen :).

Voorbeelden

Activiteiten & Educatie