Welkom bij de Online Click Corner!

Voor alles wat de Click Corner brengt, maar dan online

De coronatijd heeft ervoor gezorgd dat Click Jongeren, vooral tijdens de lockdowns, een andere manier moest vinden om jongeren van dienst te zijn. Gelukkig is de Click Corner inmiddels weer open en vinden er activiteiten op kleine schaal plaats, maar toen de Click Corner tijdens de lockdown moest sluiten konden we onze jongeren vooral online van dienst zijn. 

Dit vond plaats in de Online Click Corner. We boden elke week online activiteiten aan, gericht op creativiteit, educatie en lifestyle. Ook boden we huiswerkbegeleiding aan. Alles was op deze pagina te vinden. Hoewel we de Online Click Corner inmiddels niet meer gebruiken blijft de pagina bestaan. De activiteiten zijn namelijk nu nog steeds leuk, leerzaam en inspirerend om te doen!

Huiswerkbegeleiding

De Online Click Corner bood online huiswerkbegeleiding aan voor iedereen die thuisonderwijs volgde en er niet helemaal uit kwam. De vragen over het huiswerk konden via een social media PB of via de mail verstuurd worden.

Op de schoollocaties waar Click aanwezig is en in de Click Corner staan we nog steeds voor jullie klaar. We bieden namelijk een studieplek, waar je rustig aan je schoolwerk kunt zitten. Onze jongerenwerkers kunnen je eventueel bijstaan waar nodig.

Voorbeelden

Activiteiten & Educatie