De jongerenwerkers van de toekomst die wij bij Click begeleiden horen zeker weten in dit rijtje collega’s thuis. Ook zij horen bij het team van Click Jongeren en leveren een waardevolle bijdrage aan ons werk. De stagiairs die op dit moment actief zijn bij Click zijn: Amel, Anass, Ashley, Azad, Fatima Zahra, Inass, Kearean, Marten,…

Naast Tarik, Colling en Michael Angelo is ook Orhan ons tuktuk team komen versterken. Met veel passie en plezier zet hij zich in voor de jongeren in Laak, het stadsdeel waar hij met de tuktuk doorheen scheurt.

Nee, hij is geen Ninja turtle of kunstenaar. Michael Angelo is wél een van de bestuurders van onze tuktuk! Regelmatig scheurt hij rond door het Laak Kwartier en gaat hier in gesprek met de jongeren. Zie je de tuk rijden? Vergeet dan niet te zwaaien!

Rashida is een creatieve duizendpoot met zowel ervaring in het jongerenwerk als in de film- en evenementenorganisatie. Haar hart ligt bij talentontwikkeling. Voor Click helpt ze achter de schermen mee met creatieve projecten.

Deze clown (op een positieve manier!) en verbinder van Click Jongeren kan als geen ander verhalen vertellen. Areyn is een inspirator die zijn levenservaring gebruikt om anderen te helpen.

Ondernemend, creatief en gericht op duurzaamheid. Onze Click Corner coördinator Clarissa stelt ontwikkeling centraal. Ze ziet het beste in mensen en wil je graag helpen. Op de Click Corner staat ze voor je klaar!

Vol passie scheurt hij met onze Rijdende Click Corner door de wijken. Tarik kent de jongeren hotspots in stadsdeel Laak inmiddels op zijn duimpje. Samen met Colling staat hij klaar voor iedere Laakse jongere!

Sherwin is de rust zelve ondersteund Click Corner met zijn creatieve blik. Een vriendelijke glimlach met een goed luisterend oor en respectvol voor iedereen. Meer weten over de culturele sector en in het bijzonder hiphop? Dan is Sherwin je guy!

Deze muzikale jongerenwerker is Colling! Zet een beat op en hij laat je de beste rapteksten horen. Vol aandacht luistert hij naar jouw verhaal. En samen met Tarik scheurt hij met de tuktuk door de wijken.

Asmaa is de aanpakker van Click Jongeren. Ze zal alles doen om jongeren te helpen. Met veel passie en toewijding stort ze zich op iedere hulpvraag. Niets is haar te gek!