Vol passie scheurt hij met onze Rijdende Click Corner door de wijken. Tarik kent de jongeren hotspots in stadsdeel Laak inmiddels op zijn duimpje. Samen met Colling staat hij klaar voor iedere Laakse jongere!

Dit vrolijke duo bestaat uit Cansu en Neira! Een top combinatie die altijd voor jongeren klaar staan. In de Click Corner geven ze jongeren een tweede thuis. En activiteiten organiseren kunnen ze als de beste! 

Op zoek naar een jongerenwerker die weet hoe jij je voelt en met al het geduld van de wereld naar jou luistert? Dan ben je bij Dave aan het goede adres. Zijn doorzettingsvermogen kan hij kwijt in het kickboksen, maar ook in het helpen van jongeren. Met zijn Amsterdamse accent geeft hij jou zijn beste…

Sherwin is de rust zelve en managed onze Click Corner vanachter zijn creatieve bril. De vriendelijke glimlach van Click met een goed luisterend oor en respectvol voor iedereen. Meer weten over de culturele sector en in het bijzonder hiphop? Dan is Sherwin je guy!

Als een wervelwind van energie rent hiphopper Jimmy zo je hart binnen met al zijn positieve vibes. Deze multitaskende duizendpoot zet zich in om jongeren te helpen hun talenten te laten shinen.  Zijn deur staat altijd voor je open!

Deze muzikale jongerenwerker is Colling! Zet een beat op en hij laat je de beste rapteksten horen. Vol aandacht luistert hij naar jouw verhaal. En samen met Tarik scheurt hij met de tuktuk door de wijken.

Asmaa is de aanpakker van Click Jongeren. Ze zal alles doen om jongeren te helpen. Met veel passie en toewijding stort ze zich op iedere hulpvraag. Niets is haar te gek!

Lizette

Altijd zo vrolijk en de glimlach van Click Jongeren. Is soms heel serieus aan het werk, dan moet je haar vooral niet storen. Chef Discipline ook wel genoemd, een prima tijdbewaker met een oog voor detail.

Martesano

Wil je weten hoe het voelt? Martesano is onze koning inlevingsvermogen en duikt graag in de belevingswerelden van iedere jongere om te weten hoe het voelt. Altijd rustig en observerend. Onze meester jongerenwerker, van hem leer je het vak echt!

Daisy

Als een kapitein op het schip houdt ze het overzicht, stuurt aan en zorgt dat een ieder gehoord wordt binnen de organisatie. 24/7 bereikbaar voor iedereen en dat zonder eerst bakje koffie genuttigd te hebben.