Sherwin is een muzikale en creatieve alleskunner met kennis van fondsenwerving. Hij is geen vaste medewerker van Click, maar wordt ingevlogen bij projecten waar muziek en video een rol spelen. Zo heeft hij de productie van Koken met Click en de Live Hacks Podcast op zijn naam staan.

Jongeren zijn de toekomst en daarom moeten we nu in ze investeren, vindt Nasko. Hij houd ervan om mensen te helpen en een connectie met hen aan te gaan. Je vindt hem in de TukTuk rijdend door de wijken. 

Een veilige omgeving voor de gemeenschap, dat is wat Halil belangrijk vindt. Hij spreekt Turks en Bulgaars en kan hiermee een vertrouwensband opbouwen met jongeren die de Nederlandse taal nog niet zo goed spreken. Zo zorgt hij ervoor dat alle jongeren gehoord kunnen worden.

Een echte verbinder, dat is Michelangelo. Hij vind het enorm belangrijk om betekenisvol contact te maken met jongeren en hen te helpen groeien en bloeien op het gebied van werk, studie en vrije tijd. Maak vooral een praatje met hem als je het tegenkomt met de TukTuk!

Lizette

Altijd zo vrolijk en de glimlach van Click Jongeren. Is soms heel serieus aan het werk, dan moet je haar vooral niet storen. Chef Discipline ook wel genoemd, een prima tijdbewaker met een oog voor detail.

Martesano

Wil je weten hoe het voelt? Martesano is onze koning inlevingsvermogen en duikt graag in de belevingswerelden van iedere jongere om te weten hoe het voelt. Altijd rustig en observerend. Onze meester jongerenwerker, van hem leer je het vak echt!

Daisy

Als een kapitein op het schip houdt ze het overzicht, stuurt aan en zorgt dat een ieder gehoord wordt binnen de organisatie. 24/7 bereikbaar voor iedereen en dat zonder eerst bakje koffie genuttigd te hebben.