Hoe gaan we jou helpen?

Met 4 stappen, helpen wij jou aan een betere toekomst!
 • 1. Kennismaking

  Aan de hand van een kennismakingsgesprek koppelen we je aan een begeleider.

 • 2. Doelen opstellen

  Elke jongere is anders en daarom geloven wij niet in een standaard aanpak. Aan de hand van jouw behoeftes stellen we een plan op.

 • 3. Overgaan tot actie!

  En wanneer je daar behoefte aan hebt, zal jouw begeleider meegaan naar jouw afspraken.

 • 4. We laten niet los

  Je begeleider zal betrokken blijven bij jouw opgestelde doelen, totdat je goed terecht bent gekomen.

Meld je aan

en we gaan aan de slag!

Click Jongeren streeft ernaar op een vernieuwende, innovatieve manier jongeren te stimuleren en inspireren bij het vinden van een plek in de samenleving die aansluit bij hun interesses en talenten.

Meld je aan als jongere

Ben je toe aan een baan of nieuwe opleiding? Of zoek je een coach die je kan helpen op andere gebieden? Klop dan aan bij onze Click Corner in het centrum van Den Haag aan Hartogstraat 11.

Je kan elke doordeweekse dag bij ons terecht tussen 09:00 en 17:00. Zowel in de Click Corner als op een leuke plek in het centrum waar jij op je gemak voelt. Click Jongeren begeleid je kosteloos en kijkt samen met jou naar de mogelijkheden. Heb je interesse? Vul dan hier snel het formulier in en wij nemen contact met je op!

Toon interesse als samenwerkingspartner

Heb je interesse in een samenwerking met Stichting Click Jongeren? Dan gaan we graag met je in gesprek. Je kan ons benaderen via het contactformulier of door te mailen naar info@clickjongeren.nl. We ontmoeten je graag!

Neem contact op

en zet de eerste stap

  (* Verplichte velden)