Je bent hier:

Ons team

Click Jongeren is een fantastisch team!

We zijn jong, dynamisch en energiek.

Elke werkdag is bij ons een andere. Nieuwe ideeën, nieuwe activiteiten en nieuwe casuïstiek. Het bruist er van de energie. Al deze uitdagingen hebben dan ook een team nodig dat goed door pakt en samenwerkt.

Bij Click Jongeren zijn we meer dan een team, we zijn een familie waar niet alleen het product of onze doelstelling centraal staat, maar ook de persoon.

Van pubers tot jongvolwassenen, ons team is een uitstekende weerspiegeling van onze samenleving. De professionals vormen samen met de stagiaires het team. Voor jongeren door jongeren!

Meer weten over het team? Maak hieronder kennis met ons team van professionals.

Daisy

Als een kapitein op het schip houdt ze het overzicht, stuurt aan en zorgt dat een ieder gehoord wordt binnen de organisatie. 24/7 bereikbaar voor iedereen en dat zonder eerst bakje koffie genuttigd te hebben.

Martesano

Wil je weten hoe het voelt? Martesano is onze koning inlevingsvermogen en duikt graag in de belevingswerelden van iedere jongere om te weten hoe het voelt.

Dem

Mama Dem, de moeder van de organisatie. Zit je ergens mee en wil je gewoon even praten? Dem heeft altijd tijd! Teamuitjes? Teambuilding? Dem is de bewaker van dit proces.

Mohamed

Binnen elke organisatie heb je een duizendpoot. Iemand waarvan je niet weet wat hij doet, maar altijd wel nodig is om een ieder te ondersteunen. Sparren in de ring is zijn hobby, maar sparren over ideeën die lust hij ook wel rauw.

Simo

Wie kent em niet? Simo in Den Haag, de enige Simo en iedereen heeft wel een ’’ click ’’ met Simo. Voor oude wijze mannen advies ben je bij Simo aan het juiste adres.

Talha

Bassie & Adriaan zijn er inmiddels mee gestopt, maar bij Click Jongeren zijn ze nog springlevend namelijk: onze Talha. Altijd in voor een lolletje en heel flexibel. Hij maakt altijd wel even tijd.

Rachid

Ik heb een klein vraagje? Ik heb een goed idee! Ik heb nog een goed idee en nog één! Onze Rachid zit vol goede ideeën en daar blijft het niet bij. Hij is ook een harde werker en voert zijn fantastische ideeën ook daadwerkelijk uit.

Lizette

Dit is onze Ernst en Bobby! Altijd zo vrolijk en de glimlach van Click Jongeren. Is soms heel serieus aan het werk, vooral niet storen. Chef Discipline ook wel genoemd, een prima tijdbewaker.

Yves

Stil maar krachtig, spreken is zilver maar zwijgen is goud. Yves is de stille kracht binnen onze organisatie. Spreken doet hij nadat hij er zeker van is dat het wijze woorden zijn.

Hafida

Wat ben je aan het doen Hafida? Werken! Wat ga je doen Hafida? Werken! Wat doe je weekend Hafida? Werken! De dame die altijd aan het werk is en nog genoeg tijd overhoudt. Hoe? Dat weet alleen zij!

Nikita

Altijd van alles op de hoogte! Nikita is nieuwsgierig en leergierig. Ze is ook altijd bereid met je mee te denken en haar mening te geven. Onze jongste aanwinst! Welkom bij de familie Nikita.

Achmed

Een bijvoeglijk naamwoord wat je niet snel achter een man zal zien staan. Onze Achmed is de liefste Achmed. Vraagt altijd of iemand wat nodig heeft, denkt eerst aan een ander en dan aan zichzelf.

Chahir

De sportman van de organisatie, jaarlijks doen we onze deuren aanpassen zodat onze Chahir erdoor kan. Het is ook een sportman in zijn werk. Hij komt een ieder tegemoet en heeft altijd respect voor een ieder.