Je bent hier:

Ons team

Click Jongeren is een fantastisch team!

We zijn jong, dynamisch en energiek.

Elke werkdag is bij ons anders dan een andere. Nieuwe ideeën, nieuwe activiteiten en nieuwe casuïstiek. Het bruist van de energie. Al deze uitdagingen hebben dan ook een team nodig dat goed door pakt en samenwerkt.

Bij Click Jongeren zijn we meer dan een team, we zijn een familie waar niet alleen het product of onze doelstelling centraal staat, maar ook de persoon.

Van pubers tot jongvolwassenen, diversiteit in achtergrond; ons team is een uitstekende weerspiegeling van onze samenleving. De professionals vormen samen met de stagiaires het team. Voor jongeren door jongeren!

Meer weten over het team? Maak hieronder kennis met ons team van professionals.

Daisy

Als een kapitein op het schip houdt ze het overzicht, stuurt aan en zorgt dat een ieder gehoord wordt binnen de organisatie. 24/7 bereikbaar voor iedereen en dat zonder eerst bakje koffie genuttigd te hebben.

Martesano

Wil je weten hoe het voelt? Martesano is onze koning inlevingsvermogen en duikt graag in de belevingswerelden van iedere jongere om te weten hoe het voelt. Altijd rustig en observerend. Onze meester jongerenwerker, van hem leer je het vak echt!

Simo

Wie kent ‘m niet? Simo is in Den Haag een begrip. Iedereen heeft wel een ‘click’ met Simo. Voor oude, wijze mannen advies ben je bij Simo aan het juiste adres.

Lizette

Altijd zo vrolijk en de glimlach van Click Jongeren. Is soms heel serieus aan het werk, dan moet je haar vooral niet storen. Chef Discipline ook wel genoemd, een prima tijdbewaker met een oog voor detail.

Achmed

Een bijvoeglijk naamwoord wat je niet snel voor een mannennaam zal zien staan. Onze Achmed is de liefste Achmed. Vraagt altijd of iemand wat nodig heeft, denkt eerst aan een ander en dan aan zichzelf.